1. LØVBIFF
Serveres med salat, pommes frites og bernaisesaus.
kr. 230,-
2. HUSETS BIFF
Indrefilet av okse pestosaus med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og fløtegratinerte poteter.
kr. 350,-
3. PEPPERBIFF
Indrefilet av okse med løk, sjampinjong, paprika og tomat. Brokkoli, blomkål, gulrot og bakt potet.
kr. 350,-
4. BIFF NAPOLI
Indrefilet av okse. Rødvinsaus med løk sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og stekte poteter.
kr. 350,-
5. SVIN INDREFILET
Med bacon, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og bakt potet.
kr. 350,-
6. BIFF A LA VIVA
Indrefilet av okse, provencalsaus (rødvinsaus, hvitløk og pesto) med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot
og stekte poteter.
kr. 350,-
7. BIFF A LA UNO
Indrefilet av okse, fløtesaus og rødvinsaus med bacon, løk og sjampinjong. Paprika, brokkoli, blomkål, gulrot og fløtegratinerte poteter.
kr. 350,-
8. PLANKESTEK
Indrefilet av okse med løk, sjampinjong, paprika og grillet tomat. Brokkoli, blomkål, gulrot, potetmos, peppersaus og bernaisesaus.
kr. 350,-
9. GRESK BIFF
Indrefilet av okse, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, stekte poteter og zatsiki.
kr. 350,-
10. GRILLBIFF
Indrefilet av okse, stekt løk, salat, pommes frites og bernaisesaus.
kr. 350,-
11. MEKSIKANSK BIFF
Indrefilet av okse, sterk saus med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, grillet tomat og ris.
kr. 350,-
12. BIFF GORGONZOLA
Indrefilet av okse, gorgonzolasaus med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og pommes frites.
kr. 350,-
13. FILET O CREMA
Indrefilet av okse, med bacon, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og fløtegratinerte poteter.
kr. 350,-
14. BLACK & WHITE
1 okse indrefilet og 1 svin indrefilet. Brokkoli, blomkål, gulrot og grllet tomat. Pommes frites, peppersaus og bernaisesaus.
kr. 350,-
15. BIFF A LORE
Indrefilet av okse. Fløtesaus med gorgonzola, sennep, bacon, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og baktpotet.
kr. 350,-
16. MIXED GRILL
1 okse indrefilet, 1 lammefilet og 1 svin indrefilet med løk, sjampinjong, paprika og grillet tomat. Brokkoli, blomkål, gulrot og bakt potet. Peppersaus og bernaisesaus.
kr. 370,-
17. LAMMEFILET
Indrefilet av lam. Med stekt løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, urtesaus og fløtegratinerte poteter.
kr. 350,-
18. KURDISH SPESIAL
Kyllingfilet, indrefilet av okse og lammefilet, med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, zatsiki og bakt potet.
kr. 370,-
19. OSMANISH
Kuttet kyllingfilet og indrefilet av okse, laget i tyrkisk keramikkform. Sterk saus med løk, sjampinjong, paprika og gratinert med ost. Serveres med fløtegratinerte poteter.
kr. 370,-
20. GUVEC
Kuttet indrefilet av okse laget i tyrkisk keramikkform. Sterksaus med løk, sjampinjong, paprika og gratinert med ost. Serveres med ris.
kr. 370,-
ALLE A LA CARTE INNEHOLDER/HAR SPOR AV