A La Carte


1. LØVBIFF  egg
Serveres med salat, pommes frites og bernaisesaus.
kr. 165,-

2. HUSETS BIFF  
Indrefilet av okse pestosaus med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og fløtegratinerte poteter.
kr. 240,-

3. PEPPERBIFF
Indrefilet av okse med løk, sjampinjong, paprika og tomat. Brokkoli, blomkål, gulrot og bakt potet.
kr. 240,-

4. BIFF NAPOLI
Indrefilet av okse. Rødvinsaus med løk sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og stekte poteter.
kr. 240,-

5. SVIN INDREFILET
Med bacon, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og bakt potet.
kr. 240,-

6. BIFF A LA VIVA
Indrefilet av okse, provencalsaus (rødvinsaus, hvitløk og pesto) med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot
og stekte poteter.
kr. 240,-

7. BIFF A LA UNO
Indrefilet av okse, fløtesaus og rødvinsaus med bacon, løk og sjampinjong. Paprika, brokkoli, blomkål, gulrot og fløtegratinerte poteter.
kr. 240,-

8. PLANKESTEK  egg
Indrefilet av okse med løk, sjampinjong, paprika og grillet tomat. Brokkoli, blomkål, gulrot, potetmos, peppersaus og bernaisesaus.
kr. 240,-

9. GRESK BIFF
Indrefilet av okse, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, stekte poteter og zatsiki.
kr. 240,-

10. GRILLBIFF  egg
Indrefilet av okse, stekt løk, salat, pommes frites og bernaisesaus.
kr. 240,-

11. MEKSIKANSK BIFF
Indrefilet av okse, sterk saus med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, grillet tomat og ris.
kr. 240,-

12. BIFF GORGONZOLA
Indrefilet av okse, gorgonzolasaus med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og pommes frites.
kr. 240,-

13. FILET O CREMA  gluten
Indrefilet av okse, med bacon, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og fløtegratinerte poteter.
kr. 240,-

14. BLACK & WHITE  egg
1 okse indrefilet og 1 svin indrefilet. Brokkoli, blomkål, gulrot og grllet tomat. Pommes frites, peppersaus og bernaisesaus.
kr. 240,-

15. BIFF A LORE  sennep
Indrefilet av okse. Fløtesaus med gorgonzola, sennep, bacon, løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og baktpotet.
kr. 240,-

16. MIXED GRILL  egg
1 okse indrefilet, 1 lammefilet og 1 svin indrefilet med løk, sjampinjong, paprika og grillet tomat. Brokkoli, blomkål, gulrot og bakt potet. Peppersaus og bernaisesaus.
kr. 260,-

17. LAMMEFILET
Indrefilet av lam. Med stekt løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, urtesaus og fløtegratinerte poteter.
kr. 260,-

18. KURDISH SPESIAL
Kyllingfilet, indrefilet av okse og lammefilet, med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot, zatsiki og bakt potet.
kr. 260,-

19. OSMANISH
Kuttet kyllingfilet og indrefilet av okse, laget i tyrkisk keramikkform. Sterk saus med løk, sjampinjong, paprika og gratinert med ost. Serveres med fløtegratinerte poteter.
kr. 260,-

20. GUVEC
Kuttet indrefilet av okse laget i tyrkisk keramikkform. Sterksaus med løk, sjampinjong, paprika og gratinert med ost. Serveres med ris.
kr. 260,-

21. T-BONE STEK
Indre og ytrefilet av okse med løk, sjampinjong og paprika. Brokkoli, blomkål, gulrot og bakt potet.
kr. 260,-

ALLE A LA CARTE INNEHOLDER/HAR SPOR AV  melk

Copyright © 2011 Viva Napoli - design & utvikling: Kommunikasjonshuset Trio Media AS